Καλάθι
0
0,00 €
Η σωστή δοσολογία των υλικών είναι ένα θέμα που απασχολεί όλους εμάς τους εν δυνάμει ζαχαροπλάστες.. Η λύση είναι απλή προσωπικά χρησιμοποιώ μόνο μία κούπα τσαγιού για όλες μου τις συνταγές. Εκτός από αυτό τον απλό μετρητή χρειάζεστε μόνο μία απλή ζυγαριά (κατά προτίμηση ψηφιακή).
Μην ξεχνάτε ότι στη ζαχαροπλαστική αρκετές φορές η δοσολογία είναι ενδεικτική ακόμα και λίγο παραπάνω ζάχαρη ή αλεύρι δεν θα αλλοιώσει το τελικό αποτέλεσμα !